Echipa

O ECHIPA ANTREPRENORIALA MULTIDISCIPLINARA

 

acotoraci@ita-goldtech.ro
0257212278
+40747078444

Adrian COTORACI

Inginer. Jurist

Director

 

Absolvent al Institutului Politehnic Timişoara – Facultatea de Mecanică şi al Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” din Arad  – Facultatea de Ştiinţe Juridice.

Activează 22 de ani în mediul industrial şi de afaceri şi ulterior director al Departamentului Relaţii Internaţionale în cadrul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” din Arad.

Masterate în domeniul: Managementul financiar, contabil şi juridic al firmei şi Drept civil şi procesual civil aprofundat.

Domenii de competenţă: managementul activităţilor industriale şi energii regenerabile, consultanţă juridică.

 

aopret@ita-goldtech.ro
+40257212278

 

Anca OPRET

Economist

Asistent director

 

Licentiata in economie, a absolvit masterul in cadrul Universitatii de Vest ’’Vasile Goldis’’ din Arad la Facultatea de Stiinte Economice, specializarea Audit si Expertiza Contabila.

gtoderescu@ita-goldtech.ro
+40257212278

George TODERESCU

Jurist

Expert coordonator pe probleme juridice si de promovare

 

Licentiat 2000 in Stiinte juridice, master in drept administrativ. Absolvent al Facultatii de Stiinte Economice, specializarea Marketing din cadrul Universitatii de Vest ”Vasile Goldis” din Arad.

officentx@yahoo.com
+40723403222

Alexandru SAVICI

Fizician

Consilier

 

Absolvent al Facultatii de Fizica din Craiova, este în prezent doctorand în fizica. Studii postuniversitare în management și marketing.

a.juverdeanu@ita-goldtech.ro
+40744474036

Adrian JUVERDEANU

Inginer

Consilier

 

Absolvent al Facultatii de Inginerie, specializarea Automatizari si Informatica Aplicata. A absolvit MBA-ul romano-german din cadrul Academiei de Stiinte Economice Bucuresti.

 

Colaboratori

 

kbschebesch@ita-goldtech.ro
+40767748346

Klaus Bruno SCHEBESCH

Prof. univ. dr.

Responsabil cu cercetarea şi relaţiile internaţionale ITA GOLD-TECH

 

Profesor universitar doctor, titular la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş“ Arad, pentru disciplinele “Cercetări de Marketing” şi “Management Computaţional”. Licentiat al Universitatii din Bremen, Germania – unde obtine diploma de stat in 1983 si ulterior: titlul de doctor in stiinte economice cu o teza despre procese de inovare si competiţie (premiată în 1992) urmat de titlul “Habilitation” in 2002 – echivalent gradului didactic de conferenţiar cu titlul de “Doctor Docent”. Colaborator din anul 1997 al facultatii SELS-ASE Bucuresti participind la conceperea şi derularea unor programe internaţionale post-universitare cu diferite universităţi germane.

DIGITAL CAMERA

dursu@ita-goldtech.ro
+40744602901

Dorel URSU

Conf. univ. dr. ing.

Expert resurse umane si management organizational

Conferentiar universitar doctor, titular la Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad, dublu licentiat, in inginerie si economie. Activeaza 12 ani in mediul industrial pe functii executive si manageriale. Domenii de competenta: Managementul resurselor umane si managementul organizational.

mstet@ita-goldtech.ro
+40740079664

Mihaela STEȚ

Lector univ. dr. ing.

Expert logistica si management financiar-contabil

Lector universitar doctor, titular la Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad, dublu licentiata, in ingineria transporturilor si management. In 2007 obtine diploma de master in Managementul Logisticii si titlul de doctor in ingineria transporturilor. In prezent parcurge programul doctoratului in contabilitate. Domenii de competenta: Logistica, Transporturi internationale si expeditii, Contabilitate.

ffeniser@ita-goldtech.ro
+400752105453

Florin FENISER

Lector univ.dr.

Expert managementul calitatii

Lector universitar doctor, titular la Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad. Domenii de competenta: Stiinta marfurilor si managementul calitatii.

DIGITAL CAMERA

cradu@ita-goldtech.ro
+40769604151

Claudia RADU

Lector univ. dr.

Expert finante

Lector universitar doctor, titular la Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad. Licentiata 1999 in Finante – Banci si masterat in domeniul Strategiei financiare in afaceri. Domenii de competenta: Finante – Contabilitate.

ddeac@ita-goldtech.ro
+40723192058

Dan DEAC

Lector univ. dr. mat.

Expert modelare matematica si statistica

Lector universitar doctor, titular la Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad. Domenii de competenta: Modelarea matematica, prelucrarea statistica a datelor.

cdumitras@ita-goldtech.ro
+40788361685

 

Cristian DUMITRAS

Lector univ. drd.

Expert Management

Lector universitar doctorand, titular la Facultatea de Stiinte Economice a Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad. Masterat in domeniul: Marketing, audit si expertiza contabila. In prezent isi pregateste doctoratul in Management comercial. Domenii de competenta: Management comercial, managementul IMM-urilor, e-business.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

rsabau@ita-goldtech.ro
+40746026027

 

Remus SABAU

Ing. ec. drd.

Expert managementul proiectelor

Administrator baze de date in cadrul Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad. Dublu licentiat – inginer chimist si economist, specializarea Marketing. Masterat in specializarea: Marketing, audit si expertiza contabila. In prezent urmeaza programul de doctorat in domeniul Management, la Universitatea de Vest – Timisoara. Domenii de competenta: Managementul proiectelor, administrarea bazelor de date.

 

cherman@ita-goldtech.ro
0727391456

Cosmin HERMAN

Expert IT

Absolvent al Facultatii de Informatica din Universitatea de Vest “Vasile Goldis” din Arad, master in e-Society Universitatea Tibiscus din Timisoara.
Activitatea principala este la Departamentul de Tehnologia Informatiei al Universitatii de Vest “Vasile Goldis” din Arad, avand functia de administrator baze de date.
Project Manager compania IT Sysdev Technology din Arad