Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad a participat prin Incubatorul Tehnologic și de Afaceri ITA GOLDTECH Arad la Forumul Român pentru Inovare în data de 18-19 octombrie 2012 la București

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad a participat prin Incubatorul Tehnologic și de Afaceri ITA GOLDTECH Arad la Forumul Român pentru Inovare în data de 18-19 octombrie 2012 la București

Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad a participat prin Incubatorul Tehnologic și de Afaceri ITA GOLDTECH Arad, prin prof. drd. Alexandru Savici, la Forumul Român pentru Inovare în data de 18-19 octombrie 2012 la București. Evenimentul a avut loc la Romexpo, în sala de conferințe, și a fost organizat în comun de către: ARoTT – Asociatia Romana pentru Transfer Tehnologic si Inovare, ANCS – Autoritatea Romana pentru Cercetare Stiintifica, Comisia Europeana, DG Intreprindere si Industrie și TAKE IT-UP – pilonul de promovare al INNOVA Europa.
În cadrul evenimentului au fost prezentate ultimele trenduri în inovare, transfer tehnologic, noi tehnologii în domeniu, tehnologii pentru maximizarea competitivității IMM-urilor. Evenimentul a functionat ca o “interfatață între cercetare, inovare și sectorul de piață” permițând oferirea noilor tehnologii, procese, brevete și licențe.
Evenimentul de Brocheraj a fost un mediu ideal pentru:
1. Intreprinderi ce oferă afaceri și/sau tehnologii inovative.
2. Oameni de știință și institute de cercetare ce oferă rezultate de cercetare orientate spre aplicație.
3. Oameni de știință și antreprenori interesați în proiecte comune de cercetare în cadrul FP7
În timpul acestui Forum, liderii în industrie, autoritățile locale și oamenii de știință au avut ocazia să-și împărtășească așteptările, schimbând cunoștințe și înțelegând caracteristicile specifice sistemelor de inovare, descoperind în același timp bune practici și inovații ce pot fi capitalizate ca parte a unei abordîri originale de parteneriat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.