Incubatorul Tehnologic și de Afaceri ITA GOLDTECH Arad a participat la conferința de deschidere InterCluster din data de 17 octombrie 2012 la Szeged

Incubatorul Tehnologic și de Afaceri ITA GOLDTECH Arad a participat prin ing. Adrian Juverdeanu la conferința de deschidere InterCluster care s-a ținut la Camera de Comerț și Industrie Csongrad din Szeged

Conferința a fost organizată în cadrul proiectului HURO/1001/132/2.1.2 – Development of INTERCLUSTER Business Cooperation Network de către GeaMedia Nonprofit Kft, partenerul lider, în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad.
În cadrul conferinței au fost prezentate clusterele din Ungaria și România împreună cu oportunitățile de înființare a clusterelor din regiunea transfrontalieră. De asemenea, au fost date ca exemple de bune practici din Ungaria clusterele Rozsa Cluster, ArchEnerg Cluster și Hod Iparos Cluster.
În cadrul proiectului se vor organiza câte trei workshopuri în Ungaria și România, iar conferința de încheiere cu concluziile proiectului va fi ținută la Arad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.