Incubatorul Tehnologic și de Afaceri ITA GOLDTECH Arad a participat în data de 19 mai 2012 la Târgul organizat de firma Maschio Gaspardo România SRL în localitatea Chisineu Cris

Incubatorul Tehnologic și de Afaceri ITA GOLDTECH Arad a participat în data de 19 mai 2012 la Târgul organizat de firma Maschio Gaspardo România SRL în localitatea Chisineu Cris

O delegatie a Universitatii de Vest „Vasile Goldis” din Arad condusa de d-na Rector, prof. univ. dr. Cotoraci Coralia, a participat sâmbătă 19.05.2012 la Târgul organizat de firma Maschio Gaspardo România SRL.
Evenimentul s-a desfășurat la sediul firmei Maschio Gaspardo România din Chișineu Criș, printre invitați numărându-se oficialități locale, oameni de afaceri si specialisti din domeniul agricol.
Reprezentantii universitatii au prezentat participantilor oferta educațională pentru anul universitar 2012 – 2013, serviciile oferite de către Incubatorul Tehnologic și de Afaceri (ITA) – GOLDTECH ARAD, precum si oportunitatile academice ale Universitatii de Vest „Vasile Goldis” din Arad.
Un element important l-a constituit prezentarea specializarii « Ingineria Sistemelor de Energii Regenerabile (ISER) », specializare care începând cu anul 2011 functioneaza în cadrul Facultatii de Stiinte, Inginerie si Informatica de la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad. Programul de studii de licenta ISER, cu o durata de 4 ani, curs de zi (240 credite ECTS), formeaza specialisti în vederea conceperii, dezvoltarii si implementarii sistemelor care produc energie regenerabila.
Târgul a oferit informatii cu privire la produsele si tehnologiile din domeniul masinilor agricole pasive, tractate, adaptate tuturor lucrarilor tipice Europei de Est, masini proiectate pentru extinderi mari si în special pentru lucrari în profunzime si pentru refacerea terenurilor putin fertile, nelucrate de mai multi ani.
În cadrul standului nostru a fost prezent un grup de studenti de la Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara, însotiti de cadre didactice din învatamântul superior medical aradean, care au oferit persoanelor interesate consultatii medicale gratuite, determinarea valorilor glicemiei si a tensiunii arteriale.
Nu în ultimul rând, Târgul a oferit reprezentantilor Universitatii, prilejul de a intra în contact direct cu oficialitatile, cu mediul de afaceri, cu autoritatilor locale si cu vizitatorii prezenti la aceasta manifestare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.